Damn you internetdating

Happ! Fick nog av Badoo efter den här xD

2014-02-28 01.55.50

Nu har jag raderat mitt jävla Badoo konto. Får aldrig svar på skiten, och när jag väl får det så ser det i princip alltid ut så här! x)

So, internetdating. Vad fan är grejen?
Känns det tryggare eftersom det inte är face to face? Är folk bara ute efter ett nyp eller finns det faktiskt folk som är ute efter seriöst shit? Fakeade konton.. Och otroligt mycket tjejer som lägger upp lättklädda, tillgjorda egobilder..
Jag blir bara mer och mer äcklad av selfies med pushup, urringning och duckface ju fler jag ser. Och jag kan ärligt talat inte förstå varför så många tjejer lägger upp såna bilder på sig själva. Vad fan är grejen? Hur mycket kan det egentligen ha med osäkerhet och bekräftelse att göra? Det känns för simpelt..

Men men, fatta hur mycket tid killar slösar på värdelösa appar som Badoo.. Tjejer kan välja och vraka hur fan de vill. fan varenda tjej jag känner som har visat mig sin Badoo sida har 99+ i både besökare och meddelanden. Som kille måste man fan se riktigt jävla bra ut för att ens komma någonstans i närheten..
Btw, enligt fotorejtingen på Badoo var jag en 4a.. Därmed lite extra förakt 😉
Men fatta vad killar skulle kunna göra med den tiden istället! Fucking gå ut och prata med tjejer på riktigt fan!

Att sitta och skriva på Badoo utvecklar dina sociala förmågor i princip lika mycket som en flugskit påverkar universum.. ish..

Gå ut istället. Radera din Badoo. Våga säga Hej! till en random snygging på riktigt för fan. Garanterat mycket mer effektivt än att sitta och shitchatta på nätet.

Gaaahhh!!.. Ciao och Godnatt!

4 reaktioner på ”Damn you internetdating

  1. Fan gött att höra lite vettiga tankar från en annan, är exakt så jag tänker.
    Testade badoo förra våren i ca 1-2månader och träffade väl en 10st därifrån, blev ju bara äcklad av attentionwhorandet och hur lätta tjejerna var på en sån app. Visst man hade kul med dom man träffade men man blev ju inte sugen på att få en dotter så att säga…
    Känns som de är generellt många med dåligt självförtroende som har de för att få bekräftelse precis som du säger.

    Vill höra dina åsikter om Facebook bilder och ”likesen” som jag tycker också är ett sökande på bekräftelse. Det är många tjejer som tror att dom kan få vem fan dom vill bara för att dom har 100 likes på en bild och därför beter sig som en bitch på grund av de även fast de kanske inte är så eftertraktade som de tror. Har haft vilda diskussioner med diverse kompisar om detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s