Current state of mind.

Precis kommit tillbaka till jobbet efter en 3 veckors semester. Senaste veckorna har fan varit fucked up.

Mitt ex som jag inte snackat med på nästan ett och ett halvt år hörde av sig, och vi tog en öl. Började självklart med att tjafsa lite eftersom det är något av vad vi gör bäst. Sen berätta hon att hon har haft pojkvän i över ett år och bott hos honom under den tiden, men det slutade självklart med att vi satt och kysste varandra. Trots att jag hatar att kyssas. Henne ville jag plötsligt kyssa. Dagen efter gjorde hon slut med sin pojkvän och flyttade ifrån honom, så skulle vi typ försöka igen. Två veckor senare ångrade hon sig, så nu sitter jag här i samma gamla situation igen.
För 3 år sen fick jag mitt hjärta krossat av en tjej. Ett sms som lät så här

”Hej. Jag har funderat en del på det här och jag har insett att det inte kommer fungera. Det kanske hade kunnat funka för ett år sen, men nu känns det bara som att försöka hitta tillbaka till det förflutna.”

Det var för ganska så jävla exakt 3 år sen. Men det här var för två veckor sen

”Jag kan inte det här. Jag önskar att vi hade funkat förra året. Jag kan inte göra det här. Im so sorry. Borde nog aldrig ha skrivit.”

Så det som fanns kvar av mitt ”hjärta” är nu fan pulveriserat. Jag sitter oftast och bara stirrar. Jag fattar inte hur det kunde bli så här. Känner mig helt jävla tom.
Ingenting blir bättre. Det senaste halvåret har jag supit upp mer än hälften av mina besparingar, gått upp 15kg, och jobbat ihjäl mig.
Jag vill bara ge upp. Ge upp allt. Jag känner ingenting. Total apati.

http%3A%2F%2F41.media.tumblr.com%2F0cb7e16d988b0565f82644e04155da6b%2Ftumblr_mzo29tnEHk1rx0c0po1_500

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s