Känslan, värdelös.

Jag har sagt upp mig från mitt jobb, slutar den 14 Augusti. Jag har inga bestämda planer om vad jag ska göra nu. Har ett par jobberbjudanden och ett gäng andra möjligheter att kolla upp.
Men men.. får se vad som händer.

Annars är det piss. Går oftast runt med ett leende på läpparna, men jag mår verkligen piss. Slutar alltid med att jag ligger i sängen och stirrar i taket. Jag fattar inte hur det går till. Ena stunden sitter jag och skrattar med en polare och allt är lugnt. Men det slutar alltid med att jag ligger där i sängen ensam och ledsen igen. Vissa kvällar har man sovsällskap, men jag känner ändå bara mig så jävla ensam. Jag vet inte ens om ”ensam” är ordet jag söker. Övergiven, eller värdelös vore nog mer passande att säga.
Jag menar vafan, klockan är 2 på natten nu, och jag ligger i sägen och typ bölar.

Det roliga är ju att inte är första gången samma gamla jävla situation uppstått.
Jag ska försöka ha ett förhållande med en brud, men efter ett tag bangar hon ur.
Antagligen för att det inte var värt det. Jag var inte värd det. Jag var inte värd en chans.
Jag får inte bara klumpar i halsen av att sitta och tänka på det, jag får stora jävla stenblock i hela jävla bröstet.
Efter att ha snackat med en vän för ett par dagar sen, blev jag rekommenderad bara av att hon tittade på mig medan vi pratade, att gå nån slags utredning för depression, slash börja poppa antidepressiva. Men jag vet inte om jag tror på sånt. Visst, jag skulle kunna vara på god väg att bli deprimerad, men jag tror bara inte att piller funkar. Ser det bara som placebo.

tumblr_mtd9ooGroy1qdo62to1_500

Jag vet fortfarande inte hur jag ska ta mig ur alla negativa tankar.
Jag vet inte om det kan vara så att jag bara behöver en viss tid.
Men hur jävla lång tid kan det behöva ta?

Snart slutar jag jobba. Då kanske jag äntligen får lite tid till att ta tag i mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s