Läsning för dig som vill ligga med fler tjejer.

Jag var 17 år gammal när jag först började läsa böcker om hur man raggar. Sjukt egentligen hur jag redan vid 14-15 års ålder var helt fixerad vid tanken av ha en flickvän och att ha sex.
Jag började hur som helst läsa böcker om raggning ca två månader innan jag fyllde 18. Den första boken jag läste var så klart den ökända raggningsboken ”The Game” av Neil Strauss, och plötsligt var jag inte längre inställd på att ha en flickvän. Då fick jag för mig att jag ville ha ett harem av kvinnor!

Jag tror att det tog nästan ett år innan jag la ”The Game” på hyllan, och började ifrågasätta den som fan. Exempelvis som varför ”Mystery” (the grandmaster of raggning) blev inlagd på psyket inte bara en, utan två gånger under bokens förlopp.

Hur sunda kunde metoderna som lärdes ut i den här boken vara egentligen?

Jag började läsa mer om personlig utveckling och lite om psykologi, och insåg snabbt att det var bra mycket sundare att försöka bygga upp sitt självförtroende från grunden, än att konstant försöka manipulera sin omgivning.
Jag började fundera mer på vem jag var, vad jag ville, om jag var stolt över mig själv och vad jag gjorde?

När jag var 19 började jag predika mycket om att ärlighet och självmedvetenhet is key.
En kille som bad om råd på internet en gång, berättade att han hade omkring 15 fakeade facebook konton för att ge honom likes och sånt. Att han skickade vänförfrågningar till typ 20 randoms per dag för att få en större vänlista och på så sätt försöka höja sitt ”värde” för tjejer. Han hade förberett en lista med repliker, till och med köpt sig en hatt, nagellack och en bok om trolleritrick, allt för att försöka imponera på tjejer.
Min fråga till honom var enkel.
”Om du skulle berätta allt det här för en tjej, tror du hon skulle vilja ligga med dig?”

Boken ”The Game” bör enligt mig bara läsas i underhållande syfte och efter att man fyllt 18.
Annars är det bara bränna den, innan den mindfuckar sönder dig.

Men men, jävla storymode.
Dags att slänga ihop en liten lista på ett par böcker jag kan rekommendera för dig som vill ut och ligga med fler tjejer!

MODE ONE: Let The Women Know What You’re REALLY Thinking
av Alan Roger Currie

“Communicating real, raw, harsh truth to people is always better than communicating a ‘pleasant lie’ . . .”

MODE ONE: UPFRONT AND STRAIGHTFORWARD: Let the Manipulative Game Players Know What You’re REALLY Thinking
av Alan Roger Currie

”Alan Roger Currie examines the effects of manipulative head games employed by single men and women in today’s challenging and oftentimes frustrating dating scene. Upfront and Straightforward is Currie’s follow-up to his best-selling paperback, Mode One.”

Models: Attract women through honesty
av Mark Manson

”In our post-industrial, post-feminist world, a clear model of how to be an attractive man has been lost. Centuries ago, a man’s role and duty was power and protection. Decades ago, it was to provide. But now? We’re not quite sure. We are either the first or second generation of men to grow up without a cler definition of our social roles, and without models of what it is to be strong and attractive.”

”Models is the first book ever written on seduction as an emotional process reather than a logical one, a process of connecting with women rather than impressing them.
It’s the most mature and honest guide on how a man can attract women without faking behaviour, without lying and without emulating others.”

Munken som sålde sin ferrari
av Robin Sharma

“Never regret your past. Rather, embrace it as the teacher that it is.”

Alkemisten
av Paulo Coelho

“There is only one thing that makes a dream impossible to achieve: the fear of failure.”

Jag vill egentligen inte skriva ALLA FÅR LIGGA av Henrik Fexeus.
Men jag måste nämna ett av hans tips eftersom varenda jävel som på något sätt är ute och dejtar alltid bör komma ihåg detta.

Tips #134 Prata om era upplevelser, Bonustips

Det är absolut förbjudet att försöka föra ett samtal genom att bara konstatera sådant som händer.
”Där kommer bussen. Jaså, han har en röd jacka idag. Det regnar visst igen. Ja, jag säger då det.”
Att slösa ord på att beskriva det som alla redan kan se är det mest triviala och ointressanta du över huvud taget kan göra. Så pratar bara människor som inte längre har något att säga.

Jag tycker Fexeus böcker är sjukt intressanta, men förutom ”Alla får ligga” har jag aldrig läst klart någon av dem helt och hållet. Tanken av att jag skulle råka bli något slags psykologiskt monster är attraktiv, men snäppet mer skrämmande. 😉

Hur som helst! Jag vet att om man ger dessa fem böcker en ärlig chans, så kan livet förändras riktigt ordentligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s