Det är som om universum vill att jag ska misslyckas.

Nu har jag varit nykter och nikotinfri i över två veckor.
Ibland svänger humöret som om jag vore bipolär med anger management behov. Ibland får jag små skakisar i händerna. Kan vara abstinens,  samtidigt skulle det kunna vara placebo. Först nu märker jag av hur jävla långsamt den här tiden har gått.

Men det känns som att varenda jävla gång jag försöker göra något bra, så jobbar allting emot mig.

Dag ett efter att jag skrev mitt nykterhetskontrakt fick jag ett jävla klamydiameddelande. Dag ett. ”Du måste kolla dig för klamydia”.
Dagen efter att det är bekräftat att jag är klamydiafri, hörde mitt ex av sig. ”Vi måste prata”.

Bara massa jävla bullshit. Onödigt jävla bullshit som fuckar upp min jävla skalle så fucking jävla mycket att det enda jag vill göra, är att sätta mig i en fet jävla fåtölj med en flaska whisky i ena handen, en fet cigarr i den andra, och ha en hora på knä framför mig som kan kyssa mig en bit under naveln. Jag vill bara försvinna.

Jag skulle gå och träna boxning, men mådde så jävla dåligt att jag sket i det.
Det är så jävla enkelt att bara säga ”det är jobbigt nu” för att rättfärdiga mitt självskadebeteende, och inte göra saker som är bra för mig.
Jag funderar på att gå GMU för att se om det militära kan vara något för mig.

Lillsyrran säger att jag borde skaffa flickvän..

Men just nu planerar jag att dra härifrån ett tag. Thailand verkar det bli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s